bondia header navigatiemenu
Nederlands
Papiamentu

Voorstelling Bon dia goeiemorgen

voorstelling

Izaline Calister, de koningin van de tumba en Thijs Borsten, de koning van de kinderliedjes zijn wat van plan dit seizoen en alle kinderen mogen het weten!

Wat doe je als je niet kunt slapen? Het lukt Izaline niet om in slaap te vallen. In het schemergebied tussen dag en nacht is haar slaapkamer een plek waar knuffels tot leven komen, een schimmenspel leidt tot een groot dansfeest en er wordt zelfs gevoetbald! Izaline beleeft allerlei avonturen waarbij de vrolijkste kinderliedjes voorbijkomen. Is het een droom, of is dit echt?

Bon Dia, Goeiemorgen is een muziektheatervoorstelling (4+) rondom een bonte verzameling kinderliedjes van CuraƧao, Aruba en Bonaire. De liedjes worden tweetalig, in zowel het Papiaments als het Nederlands gezongen door Izaline Calister begeleid door pianist Thijs Borsten (bekend van de succesvolle cd-serie Trapperdetrap en de Liedjesatlas) en percussionist Danny Rombout. Kiki Jaski verzorgt het script en de regie.

Bon Dia, Goeiemorgen is het nieuwste muziektheaterprogramma van theatermaker, muzikant en arrangeur Thijs Borsten en singer/songwriter en theatermaker Izaline Calister. De kracht van hun samenwerking is humor en muzikaliteit waarbij deze bijzondere, oude kinderliedjes, die ook voor volwassenen leuk zijn, op speelse manier weer een nieuw leven krijgen. Thijs en Izaline maakten eerder: Het eiland van mijn vader (2019) en in opdracht van het Concertgebouw Liedjes zonder Grenzen (4+) samen met regisseur Kiki Jaski.

Izaline Calister - zang
Danny Rombout - percussie
Thijs Borsten - piano, gitaar
Victor Modderkolk - rekwisieten
Kiki Jaski - regie
Rijk Jacobs - techniek
Vanaf 2 - boekingen